Want your
own Fotopage?






 
~ MY SMALL WORLD ~

By: murni masreena mohd disa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Oct-2008 09:30 Email | Share | Bookmark
:: GUBAHAN TUALA / KAIN PELIKAT @ BAHAN2 TERBUANG ::

antara gubahan yang ada...
gubahan dari tuala...
ni pun sama gak.. guna tuala gak...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Gubahan ni adalah salah satu acara sampingan yang dipertandingkan di sini….. Cantik jugak…. Rasanya kat mana2 pun kalau PPAK buat function kat desa2… mesti ada disertakan aktiviti ni untuk penduduk2 kampung tersebut…. Tapi untuk kat PD BANDAR PERDANA ni bukannya kampung… Dia orang apply untuk adakan sebuah lebry kat sini direct ke pihak federal.. sebab tu lah dapat….

Saja aku letakkan entry asing2… untuk tak bagi fp aku ni serabut sangat….. nak simple2 jer.. but STILL NICE… heheh… sajalah cakap macam ni sebab aku ni tak pandai nak mengEDIT macam orang lain… Jadilah macam ni pun kan????



aku teringin nak blajaq buat benda ni... kat mana2 pun mesti ada depa buat guna bahan2 terbuang ni... kreatif!! dan.. leh buat duit lak tu....


guna kain pelikat dan towel... menarik kan??


bunga dan teko lak... kedua2nya dari kain pelikat....


cantik....


sungguh unik....


semua yang ada di sini.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net