Want your
own Fotopage?







 
~ MY SMALL WORLD ~

By: murni masreena mohd disa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-May-2009 16:00 Email | Share | Bookmark
:: GAMBAR YANG TERPILIH ::

pic yang cantik...
setelah diCROP.. hehehe...
all the collection...

Heheh.. ada orang dah lawan ni.. beli camera canggih2…. But… i'm still using camera yang compact jer bukan DSLR.. hehehe… saja ja nak inform yang ok per even guna camera tak secanggih orang tu…. Jangan kedekut tau.. kasi pinjam arr…. Kakakakak!!!!!!...

Ops…. Pic2 ni aku snap masa buat aktiviti kat Lebry Kuala Kedah a.k.a LEBRY SIBER dolu2nya nama dia…. Tak sempat nak upload pic2 yang lain…. Coz… orang datang umah tak henti2…. So, lepas acara kenduri2 ni… insyaallah, nak upload lagi k……. banyak ni nak upload citer ni…….. yuhuuuuuuuuuu………

P/S : Sebab dah janji kan nak upload pic BURUNG ni…. So, dah lewat pun upload jugak tau…….. haaaaaaaa…. Tengok… camera orang…….. sama jer kan kualiti pic dia… kekekek……… Jangan Marah arrrrrr…..

I've been here too :
http://mmasreena78.blogspot.com/



heheh... dok pedo2 time nak snap pic burung ni.. zooming yang ke 18X dah kot kalau tak silap.... dan hasilnya.... heheh.. LUMAYAN kan????


dan ni lak pic yang sama macam kat atas apabila dah di CROP........


dah di'COLLAGE'kan....... sebab.... keMALASan melanda untuk nak upload setiap 1... heheh.. pandai dah oooooooo..... any comment my CH???? hehehe....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net